سیاست های حفظ حریم خصوصی کاربران در پیام رسان رینگ:

پیام رسان رینگ یک بستر امن و کاملا خصوصی برای ارتباط و پیام رسانی است. حریم خصوصی کاربران در رینگ در سطح کامل رعایت می شود.

امنیت

ما می دانیم که امنیت سیستم برای کاربران مهم است . لذا ما نهایت برنامه ریزی و تلاش را برای حفظ امنیت اطلاعات شما در پیام رسان رینگ انجام می دهیم. ما حافظ معیارهای امنیت فیزیکی ، فنی و اداری هستیم تا اینکه اطلاعات شما را در برابر از دست رفتن، سوء استفاده ، دسترسی غیر مجاز ، لو رفتن و یا تغییر حفظ کنیم. اقدامات امنیتی که ما استفاده می کنیم شامل امن سازی نرم افزاری زیرساخت در سطوح مختلف، فایروال، رمز گذاری دیتاها و کنترل دسترسی فیزیکی به دیتاسنتر می باشد.

اشتراک گذاری

ما هرگز اطلاعات مشترکین رینگ را با هیچ شخصی به اشتراک نمی گذاریم.

ذخیره اطلاعات

رینگ تنها داده هایی را ذخیره می کند که برای عملکرد درست به آنها نیاز می‌باشد. البته این مورد تا زمانی است که شما از رینگ استفاده می کنید. در صورتیکه حساب کاربری خود در رینگ را حذف نمایید، کلیه اطلاعات شما حذف خواهد شد.

پیام رسان ابری ( Cloud-Based )

رینگ یک سرویس ابری است. فیلم ها و مستندات و تصاویر و سایر محتواهایی که در چتهای شما ارسال و دریافت می شود در سرورهای ابری به صورت امن ذخیره می‌گردد و شما می‌توانید با هر وسیله ای که به رینگ متصل شوید، به سرعت به آنها دسترسی خواهید داشت.

پیام ها

هنگامی که شما پیامی را حذف می‌کنید از حافظه دستگاه شما حذف می‌شود. به این معنی که هنوز یک کپی از پیام شما روی سرور برای گیرنده نمایش داده میشود. اگر آن شخص گیرنده هم پیام را حذف کند پیام کلا از سرور پاک می شود.

البته شما می توانید پیام را به صورت دو طرفه نیز پاک کنید و همزمان پیام هم برای شما و هم برای مخاطب حذف می شود.

ما می خواهیم شما روی آنچه که در فضای رینگ منتشر می کنید ، کنترل داشته باشید. به عنوان مثال ما اجازه می دهیم پیامها را حتی بعد از اینکه ارسال می کنید ، حذف کنید ( آن پیام برای شما، دوست تان و سرویس ما پاک خواهد شد.)

نگهداری پیام ها، هیچ منفعتی برای رینگ ندارد و مستلزم هزینه‌های نگهداری می باشد.

مخاطبین

رینگ از شماره تلفن شما به عنوان شناسه منحصر به فرد، برای دسترسی راحتتر به برنامه استفاده می کند. البته ما در زمان نصب این دسترسی را به شما اعلام می کنیم.

برای ایجاد ارتباط بین شما و دوستان تان، ما مخاطبین شما را ذخیره می کنیم تا هنگامی که به رینگ پیوستند به شما اطلاع رسانی کرده و ارتباط بین شما را برقرار نماییم. ما از مخاطبین شما تنها شماره تماس و نام انها را ذخیره می کنیم و این اطلاعات به صورت کاملا خصوصی و محرمانه نگهداری می شود و با هیچ فرد و سازمانی به اشتراک گذاشته نمی شود.

حذف اطلاعات و حساب کاربری

اگر شما مایل به حذف اکانت باشید می توانید به صفحه غیرفعال سازی مراجعه نمایید.

حذف اکانت شامل حذف تمامی گروه ها، مخاطبین، پیام ها می شود. پس از حذف اکانت امکان برگشت میسر نیست.

حذف حساب های کاربری غیر فعال

نگهداری حساب های کاربری غیر فعال برای رینگ هزینه دارد و فضای هارد برای ما ارزش زیادی دارد. اگر شما استفاده از رینگ را قطع کنید و یا برای ۹ ماه به اکانت خود لاگین نکنید، اکانت شما با تمام محتویات و هر فایل و مستنداتی که در سرورهای ابری ( کلودی ) رینگ است حذف می شود.